Muurschilderingen Emmeloord

"Creatief bezig zijn, dat is wat ik wil"

 

Creatief, vrolijk, kleurrijk: dát is van-han. Mijn naam is Hanneke van Middelaar, geboren en getogen in het prachtige Noordoostpolder en woonachtig in Emmeloord.

 

In 2005 heb ik de 4 jarige opleiding Vormgeving, Ruimtelijke Presentatie en Communicatie afgerond aan het Cibap in Zwolle. Gedurende deze vier jaar heb ik geleerd om met verschillende materialen en op een creatieve manier zowel, met de computer als met de handen, producten te ontwikkelen. In 2005 ben ik succesvol afgestudeerd aan deze opleiding. Ik ben autodidact wat betreft de muurschilderingen. 

 

In 2013 heb ik van een binnenhuisarchitectuur opleiding genoten en deze met een gewenst resultaat afgerond.

 

Na heel wat brainstormsessies voorafgaand waarin ik moest nadenken over wat ik precies wilde, is "van-han" ontstaan. Per 01-01-18 is van-han ook daadwerkelijk realiteit geworden. Hetgeen waar ik al heel lang over droomde.

Dit heb ik een aantal jaar gecombineerd met een loondienstbaan. Halverwege 2021 heb ik het besluit genomen om volledig voor mijn eigen onderneming te gaan! Intussen heb ik een gezinnetje gesticht, met de geboorte van onze dochter Daan ben ik gaan beseffen dat ik volledig voor van-han wil gaan om mijn dromen achterna te gaan jagen.

 

Ben je benieuwd naar van-han in actie? Kijk dan op de pagina In de media.

Voor vragen of opmerkingen kun je mij altijd een mailtje sturen naar contact@van-han.nl.

Of je stuurt een bericht via de contactpagina.

 

Creatieve groet,

Hanneke van Middelaar