Muurschilderingen Emmeloord

Creatief, vrolijk, kleurrijk: dát is van-han. 

Mijn naam is Hanneke van Middelaar, geboren en getogen in het prachtige Noordoostpolder en woonachtig met mijn gezin in Emmeloord.

  

Na heel wat brainstormsessies voorafgaand waarin ik mocht nadenken over wat ik precies wou, is "van-han" ontstaan.

In 2018 is van-han ook daadwerkelijk realiteit geworden. Hetgeen waar ik al heel lang over droomde. Dit heb ik een aantal jaar gecombineerd met een loondienstbaan. Halverwege 2021 heb ik het besluit genomen om volledig voor mijn eigen onderneming te gaan! Met de komst van onze dochter Daan ben ik gaan beseffen dat ik volledig voor mijn eigen bedrijf wil gaan om alle ruimte te kunnen geven om mijn dromen achterna te jagen.

 

Zo is ook een nieuwe tak binnen mijn bedrijf ontstaan; namelijk Kaartje van Han. Ik daagde mijzelf altijd al uit om een origineel kaartje te sturen als er iemand jarig was. Dat kan ook anders dacht ik en heb een aantal van mijn ontwerpen laten digitaliseren. En op duurzaam papier laten drukken. Een toffe samenwerking met Iselle Design is ontstaan. Ook ben ik niet alleen maar op muren aan het schilderen. Er kwamen namelijk meerdere opdrachten op mijn pad voor ander schilderwerk waaronder houten panelen voor aan de muur ipv een muurschildering! En speelgoedkisten n.a.v. een geboortekaartje bijvoorbeeld. Erg leuk om op deze manier van schilderen ook te kunnen voorzien.

 

Of een illustratie voor en geboortekaartje dan! Het hele pakket voor een geboortekaartje kan ik verzorgen. 

 

Voor vragen of opmerkingen kun je mij altijd een berichtje achterlaten op de contactpagina.

Of je stuurt een mailtje naar contact@van-han.nl.

 

Kleurrijke groet,

Hanneke van Middelaar