REVIEWS

Zelf een review achter willen laten? Dat kan via de contactpagina. Alvast bedankt namens van-han!


Muurschilderingen                     | Speelgoedkist


Agrico Research

"Ik ben onder de indruk. Heel sprekend en duidelijk een botanisch correcte aardappelplant. Ik hou hier wel van."

 

Sjefke Allefs,

Directeur Agrico Research

Bant 

Petra Bakker

"Ik ben bere trots en gelukkig met mijn muurschildering! Ik heb er heel veel plezier van en al mijn bezoek is er enthousiast over. De reden dat ik een jungle thema op de muur wou is omdat ik rotan meubelen heb. Deze sluiten mooi aan in het thema. De groene muren, het bruine tapijt en dan die prachtige muurschildering van Hanneke. Echt fantastisch. Wat ik ook zo mooi vind is waar je ook staat in de kamer, de toekan volgt je overal! En dan die kikker, ook zo echt!

 

Iedereen is welkom om de schildering te komen bekijken.

De koffie staat klaar voor een gezellig praatje!"

 

Petra Bakker - de Jong

 Ens

Marleen

"Een aantal keer een speelgoedkist bij Hanneke besteld. De afbeeldingen van het geboortekaartje zijn zo mooi en realistisch weergegeven dat het gewoon een kopie van het geboortekaartje lijkt! De kisten zijn bovenverwachting mooi geworden, erg tevreden dus daarom vaker bij haar besteld."

 

Marleen

EmmeloordMuurschilderingen                     | Speelgoedkist

Zwembad het Bosbad

"Hanneke van Middelaar is een Emmeloordse kunstenares die prachtige muurschilderingen maakt. Voor het zwembad heeft Hanneke in de speelhoek van de koffiecorner een prachtige schildering gemaakt met als thema; 'Zwembad op de bodem van de Zuyderzee’ directeur Marcel Jagersma van het Bosbad is heel blij met het eindresultaat. Als Bosbad zijn we continu bezig om de beleving voor onze gasten zo optimaal mogelijk te maken en dat doen we natuurlijk ook voor onze jongste bezoekers. Het werk van Hanneke past daar fantastisch  bij en vertelt bovendien op een voor iedereen toegankelijke manier ons verhaal, namelijk dat we als Bosbad trots zijn om dagelijks een bijdrage te mogen leveren aan de veiligheid, gezondheid en het plezier van de inwoners van de Noordoostpolder."

 

Marcel Jagersma 

Directeur zwembad het Bosbad  Emmeloord

Mark Dieleman

"Van witte wand naar passievol strand!

Wat een super resultaat Hanneke,

van van-han muurschilderingen.

#trots #lekkerwakkerworden"

 

 

Mark Dieleman

Emmeloord

Dorien

Na de geboorte van onze zoon kregen we een speelgoedkist van vrienden. Op de kist was het geboortekaartje nageschilderd door Hanneke. De afbeeldingen en het lettertype zijn heel precies nagemaakt. Het staat heel leuk op zijn slaapkamertje en we zijn erg blij met dit cadeau.

 

DorienMuurschilderingen                     | Schildercreatie

#NR7FINANCE

"Behalve dat Hanneke buitengewoon vriendelijk en enthousiast is, is ze erg creatief. De muurschildering die door het personeel aangeboden is ter ere van het 10 jarig jubileum van het bedrijf, ziet er super mooi uit. De directie was verrast en vonden het een origineel en mooi cadeau. Top gedaan Hanneke!"

 

 

Directie #NR7FINANCE 

Emmeloord

Irma